Despre noi

Master Pack este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2016 cu sediul in Ploiesti.

Suntem un producator important pe piata ambalajelor de hartie si carton si pe piata ambalajelor de unica folosinta.

Firma noastra produce o gama completa de ambalaje de unica folosinta pentru delivery, take away, catering, cutii microndul (cutii pizza, pantofi), toata gama de ambalaje de unica folosinta si detergenti pentru segmentul HoReCa.

Daca dezvoltati o afacere in acest domeniu noi suntem unicii care pot produce rapid si perfect din punct de vedere tehnic.

     Master Pack imbina stil, calitate si in special Rapiditate pentru a oferi ambalaje din carton care sa reflecte in mod esential prestigiul si specificul clientilor.

La preturi de invidiat, produsele noastre au capacitatea de a promova activitatile clientilor nostri.

Garantiile noastre

Garantia satisfactiei – Ai la dispozitie 30 de zile pentru a returna produsul si a-ti primi banii inapoi. Pentru a putea beneficia de aceasta garantie, produsul nu are voie sa fie deteriorat si sa aiba urme de uzura. Produsul trebuie trimis prin curier – DSC, pe cheltuiala noastra, iar banii vor fi returnati prin transfer bancar in maximum 15 zile de la primirea produsului.

Livrare gratuita – Pentru comenzi de peste 500 lei, livrarea se face prin curier DSC.

*exceptand zonele care nu sunt acoperite si in care se percepe o taxa suplimentara, tinand cont de zona aleasa. Daca acest lucru se va intampla, te vom anunta inainte de a trimite comanda.

Garantia pentru livrare – Daca din diverse motive, comanda ajunge la tine deteriorata, iti schimbam produsul/ele sau iti returnam banii. Te rugam doar sa ne anunti ca sa putem si noi, la randul nostru, sa luam masuri in acest sens.

TOP